Babykort

Hej!

Här kommer ett kort till en jobbarkompis som fått en liten flicka! Det var mitt första babykort och det var riktigt roligt att göra det!Jag har blandat lite olika papper... Maja Design - Crea Diem, Inkido - tror jag i alla fall ;.) Stämpelmotivet är en liten söt ballerina från Magnolia, målad med distresser...utstansade blommor med retropunchen och rosor...stämplat med ett alfabet....lite metallbling, både fjäril och charms köpta på Hildas Rumstämplat lite datum o klockslag o sånt på insidan....och till sist baksidan då... etiketten har jag gjort i Word och skrivit ut på akvarellpapper.
Detta kortet är också med i en utmaning på Mixen. Jag mailade in kortet dit då eftersom jag inte hade denna bloggen då!

Jaa, det var väl allt för denna gång.... ;-)
syns snart igen!

Mariannes bloggcandy

Hej!

missa inte Mariannes hobbys mumsiga bloggcandy nu när hennes blogg fyller 1 år!Tjingeling!

Vätterscrappen

Hej!
För ett tag sen så var jag på min allra första träff - Vätterscrappen som ordnades av Hildas Rum. Det var så galet kul! I 10 timmar satt vi och pysslade, ja en del satt ännu längre men jag var helt slut! :-)
Så nu tänkte jag visa det jag hann med på denna fantastiskt roliga dag!

Här kommer ett kort från utmaning nr 1. Det var en skiss.Det var väldigt roligt att följa skissen så det tänker jag göra fler gånger! Papper, band och metallblommor och fjäril kommer från Hildas rum. Stämpeln är en Magnolia målad med distresser.

Och nu kommer kort från utmaning nr 2!Det var en Bingo-bricka och raden jag valde skulle innehålla en stämpel, pins, punchinella, metall och band...
De underbara pappren är från Maja Design - Crea Diem, de är så fina så jag knappt kan skära i dem ;-)
Stämpeln är från Magnolia och målad med distresser. De fina bakgrundstämplarna med rutmönstret och fläcken från en kaffemugg gillar jag mycket!metallfjärilar, halvpärlor, bling, rutstämpeln...Lite glitter är ju aldrig fel!

Och till sist den tredje utmaningen... att göra ett monokromatiskt kort!
Jag valde rosa, trodde det skulle vara lätt... men..... hjälp vad jag fick leta efter papper och blommor som hade ungefär samma rosa! Antingen drog det mot gult.. eller blått...  Nåja, så här blev det till slut:har duttat med distressdyna på blommorna för att få dem att passa ihop... stansat ut blommor med retropunchen och satt under rosorna...stämplat med någon svirvel runt motivet och lagt på lite glitter.. lite glitter på blommorna oxå!

Det var allt jag gjorde på träffen! Riktigt mycket för att vara mig som inte är snabb när jag gör kort... kan hålla på o välja i timmar och ändra mig hur många gånger som helst :-)


Små godisaskar!

Här kommer ett par askar till mina barn som jag altrat. Det är färdigköpta småaskar med Riesen choklad i, de fick dem till Alla-hjärtansdag men det är ju oxå en jättebra liten gåbortpresent! Detta är nog första gången jag gjort något utan att ha en färglagd motivstämpel på!den rosa till dottern och den blå till sonen *S* nej, jag har inga fördommar!! ;-)Papper, rosor, metall och bling från Hildas Rum.allt material är även här från Hildas Rum. Blommorna är stansade med retropunchen, den gillar jag verkligen, såå användbar!Jag har satt ditt "extra lock" så man kan skriva eller stämpla en personlig hälsning!
De små söta askarna blev uppskattade och dottern använder numera sin att förvara örhängen i.

StampARTics tävling

Här kommer mitt bidrag till Stampartics tävling att göra ett runt kort med blommor!
Så kul! Det blir min första tävling i min alldeles nya blogg..... spännande!pappret kommer från BoBunny, stämpeln från Magnolia, den alldeles nya Midsummer Tilda, färglagd med distresser. Blommor från alla möjliga ställen... :-)


blommorna...motivet....


Kort till jobbarkompis

Ett kort till en jobbarkompis som ska sluta.framsida

papper och allt bling från Hildas Rum
Blommor stansade med retropunchen och rosor, lite glitter på! Band och pärlfloss.
Stämpel från Magnolia målat med distresserdetaljbildinsidabaksida

RSS 2.0