Kort till en vän som börjar ett nytt liv!

Hej!
Nu var det verkligen länge sen (igen) jag fick till ett kort. Men det är väl så det är på semestern :-)
jag har hunnit med en liten tur till Borås och Magnolia oxå och hade tur att få tag i de söta stämplarna med sjömansinspirerade motiv. Så det är en av dem jag använt nu till detta kortet till en vän som helt och hållet byter liv! På bara ett par veckor slutar hon ett jobb hon inte gillade och börjar plugga och som om inte det räckte så ska hon dessutom bli sambo! Modigt! Här kommer kortet nu då!



tyckte den stämpeln när Tilda är på väg upp passar så bra! för att inte tala om textstämpeln.
Målat med distresser (som jag brukar) men på 300 g papper denna gång, väldigt annorlunda mot 180 g som jag hade innan, men jag gillade det! Försökte mig på att dutta lite färgprickar genom punchinella men tyckte de blev för starka, så för att mildra det fick jag för mig att det skulle bli bättre om jag stämplade lite gröna svirvlar! (fråga mig inte hur jag tänkte, järnsläpp förmodligen) men det blev ju inte riktigt som jag tänkt. :-P  men det fanns inte tid att ändra på det heller.



sparsamt med blommor denna gång...



den lilla sjöstjärnan har suttit på ett par skor jag hade för några år sen :-)



naturligtvis glömde jag fota insidan men där fanns en annan stämpel som passade så bra "Jag kan flyga jag är inte rädd" stod det på den, klockren till denna modiga tjej!
Det var allt för idag, ha det bra!

Kram

RSS 2.0