Julkort

Äntligen har jag fått färdigt några julkort! Har suttit många timmar idag och då var ändå motiven målade innan. Men hela tre kort blev det. Här kommer det första!Kortet går i brunt, jag gillar monokroma kort! Har använt min nya kantstans från Martha Stewart, visst är den fin!
Motivet är från Magnolia och målat med distresser. Har embossat den ljuvliga pepparkaksrecept-stämpeln med chokladbrunt. Ett brunt metallhjärta hittat i blomsteraffären. Lite utstansade blommor med halvpärlor på.
Nu till kort nummer 2.Detta kort blev grönt och lite bruna detaljer. Motivet från Magnolia målat med distresser även det. Försöker hålla julkorten lite enklare för att hinna göra fler.... men ändå tar det hur lång tid som helst :-)
Och nu till det tredje och sista för idag!På detta kort valde jag att klistra sicksack-band runt motivet. Jul-stämpeln sitter på en tag från Magnolia, tack för lånet snälla Pernilla! Kantstansat med yterrligare en ny stans från Martha Stewart, Tomten har visst varit tidig i år, hihi! Slutligen en liten ängel som vakar över alltihop! Alla papper och dekorationer från Hildas Rum!
Hoppas jag snart har färdigt ytterligare julkort att visa, börjar bli lite ont om tid nu för de ska postas!

Kram!

RSS 2.0