Scrappat halsband

Hej!

Här kommer ett litet halsband som följde med ett kort jag gjorde för ett tag sen, har bara glömt att visa det.ram, kedja och nyckel från Tim Holtz och den goa stämpeln från ReprintAnnan text på andra sidan så man kan välja efter humör ;) stämplat med lite svirvlar i kanten.
Väldigt enkel o kul att göra!

Det var allt för nu, har nåt kort som är ovisat också, men inte fått in bilderna från kameran ännu, kommer inom närmsta dagarna.

/Helena

Distressmålnings-kurs

Igår var jag på distressmålnings-kurs på Hildas rum. Kursledare var Pernilla. Tre timmar som gick alldeles för fort, det var såå kul! Och jag tycker jag lärde mig massor! Jag hade en helt annan teknik när jag målade med distresser innan.... den har jag övergett nu! ;-)Här är kvällens alster, en blev klar förutom lite ljusglimtar med vit penna och den andra är det rätt mycket kvar på, den ska skuggas med mörkare grön eller svart innan den är klar. Och så håret då så klart. Ska måla klart i helgen och göra färdiga kort av bilderna.

Kram
/Helena

Lite annat julpyssel

Förra helgen så hade jag och min dotter pysselverkstad här hemma, vi intog köksbordet (och halva köket) i dagarna två!  Här kommer lite bilder på en del av vad vi åstadkom!stämplat med distresser och dekorerat med band och charms....lite glitterlim runt kanten....här är det "målat" hela tomtedräkten med glitterlim....

 

tre ljus till.... det går inte att sluta, så roligt är det! ;-)inte så juligt, men läckert ändå!lite bling...detta läckra fjärilsljus har min duktiga dotter gjort!det här är oxå hennes verk!oxå dekorerat runt om. glitterlim på stjärnorna....och till sist detta ljus med stjärnor stämplade i guld och sen dekorerade med glitterlim i konturen
(oxå gjort av min dotter)

En perfekt present att ha med sig när man ska bort! Tur det för många ljus blir det ;-)

Hur går det för er med julkorten? jag har inte riktigt kommit igång med dem ännu...

Kram
/helena

RSS 2.0