Vätterscrapen

Igår var det Vätterscrapen! En heldag med utmaningar och massor av glada scrappare, ca 50 st var vi och stämningen var på topp!
Den första utmaningen var efter en skiss.Rätt så klurigt med så många grejer som skulle vara med, men det är ju det som är kul att man gör något man inte brukar göra!

Utmaning nr 2 gillade jag skarpt. Man skulle altra en ask eller påse med en tag på. Jag valde ask, det var riktigt kul och jag kommer göra fler, köpte med mig några st till hem....min ask var ganska liten så tagen har jag klippt ut ur en större, blev sparsamt med dekorationer på denna men gillar min nya stämpel med tippe tippe tipp tipp tapp på bandet.....Hela asken klädd med fina julpapper från Hildas rum, som ordnat hela träffen.

Sen gjorde jag ett kort som inte var med i nån utmaning också...I love min nya stämpel!
Textstämpeln under passar ju perfekt till....dekorerade med stjärna i canvas, stämplad med stjärnor....ljuvliga blommor i tyg.....passande stämpel på insidan av kortet också!

Och tack för trevligt sällskap av mina bordsgrannar Pernilla, Chatrin, Linda och hennes dotter och alla andra goa scrappare.

Kram


RSS 2.0