Vätterscrapen

Nu är det ju en hel liten vecka sen det var Vätterscrap, så det är ju verkligen på tiden att jag uppdaterar lite här i bloggen....
Det var verkligen en kanonrolig lördag noch superbra ordnat med allt från tävlingar till mat... och tänk att du hade släpat dit hela butiken Angelica! Vilket otroligt arbete du lagt ner på det, tack igen!
Tre utmaningar var det och självklart vill man vara med på allihop. Den första var efter en skiss, som vanligt följer jag såna skisser slaviskt *S* så här kommer mitt bidragMotivet målat med distresser och papperna från den goa fika-serien, lila är ju en favoritfärg så det är kul att skapa i dessa läckra papper!

Utmaning nr 2 var att man skulle ha med wellpapp, metall, band och knappar....
här kommer det...Det blev väldigt sparsamt dekorerat, har nog inte haft så lite dekorationer på nåt kort sen det allra första julkortet jag gjorde för dryga 2 år sedan... vet inte vad jag ska skylla på, tidsbristen kanske ;-)

Så till utmaning nr 3 *stöööön*  en färgutmaning...  en stark blå, en orange, och så en ganska ljus grön...
jag har inget emot färg, men! tre starka färger på samma kort!!!! man kan ju få lite panik för mindre *S*
(men det är bra Angelica, du får oss att vidga våra vyer) så håll i er nu för här kommer det!Så till sist vill jag tacka för trevligt sällskap vid bordet, Pernilla, Linda + dotter och Chatrin
Jag längtar redan till nästa gång och då ska jag stanna lika länge som jag hörde mina bordsgrannar gjorde!

Kram

RSS 2.0