Bröllopskort

Ooh vad det är kul att göra bröllopskort! Det finns väl inget finare att fira.. skulle vara en liten nyfödd då...
Det här kortet är till en jobbarkompis.Jag har använt en hel del av det jag fyndade i Kungsbacka. Älskar verkligen mitt nya bling från Magnolia, de små droppformade glasbitarna på kvist. Även de stora blommorna nere till vänster är från Magnolia.Testade nåt nytt med banden, jag har tvinnat dem och satt fast med glue dots lite här o var.Visst är barfota-brudparet från Magnolia helt ljuvligt!Blandade vilt med olika blommor!Dekorerade insidan också. Med min favorit-dikt när det gäller bröllop av Nils Ferlin.

Nu ska jag få ner kortet i ett kuvert och ta en promenad till posten!

Ha det gott i sommarvärmen!
Kram


Kungsbackamässan/träffen

Ooh så roligt det var i lördags! Vi, Pernilla och jag åkte tidigt på lördag morgon ner till Kungsbacka. Jag visste inte riktigt vad jag hade att förvänta eftersom jag inte varit på något liknande innan. Men att det skulle vara så här! Fullt med trevliga scrapmänniskor och inspiration! Och kurser man kunde gå! Nu hade vi bara anmält oss till Muhrens kurs i distressmålning och det gav mersmak kan jag säga! Så duktig hon är! Och sen så går jag förbi ett bord och förtrollas av de två som sitter och målar.. och hur de målar sen! alldeles alldeles underbart :-) det tog ett tag innan jag insåg vilka dessa mästare var.... SasSa och Lillemor! Fantastiskt vilket arbete de lägger ner på ett motiv! Ska man ens komma i närheten så måste det till oceaner av tålamod.....

Men det fanns ju en massa trevlig shopping att ta sig för också! Det blev några rundor ner i den lokalen!Detta fick följa med hem... och en magnoliastämpel med ett brudpar som inte ville vara med på bild!

Men vi lyckades ju faktiskt sitta ner och skapa något också även om det inte var lätt när det fanns så mycket roligt att titta på hela tiden.... Det var ju tur att jag hade målat ett motiv innan... så det här blev det:Starkt inspirerat av Pernilla (eller härmat kanske det heter, hihi)

Kram i värmen

Målat mitt i natten!

Hej!
Idag bär det av till Kungsbackamässan som har scrapträff ordnat av Kortmakaren och en massa andra utställare! Ooh vad det ska bli kul! Jag åker med Pernilla Trollwing. Vi har anmält oss till en kurs i distressmålning med Muhren, det ska bli såå skoj! Inte för att Pernilla precis behöver det men jag kan säkert lära mig ett o annat!

Vi trodde att det var kursen och sen gå runt och shoppa loss som gällde men i fredags så fattade vi att man får pysselplats oxå!!! Blev ju lite panik då! Så igår kväll satt jag o målade några motiv att ha med och försökte lista ut vad som skulle få följa med i lilla scrapväskan. Detta lyckades jag åstadkomma i alla fall!råkade visst välja båda motiven med fötter i vattnet... kan ju bero på värmen, hihi
Nu kommer Pernilla och hämtar mig om en liten kvart så det är väl dags att ta på lite mascara!
Ha det gott i värmen!
Kram

RSS 2.0